AKTUELNO

Suzana nije mogla da dođe do reči od nje.

Ljuba Pantović je imala potrebu da kaže da Nadežda Biljić poseduje informaciju da su Suzana Perović i Miki Đuričić imali vrelu akciju, budući da se povela diskusija da Suzana ne želi da prizna ovo.

Pošto su ove dve priče povezane, Suzana i Zlata, uporno pričam Zlati. Ja joj sada kažem da ustane i kaže ko je taj koji je podmetnuo priču sa Vladimirom. Nek ustane Nadežda lepo, pa neka ispriča šta je meni pričala preko stola - rekla je Ljuba, nakon čega je Nadežda ustala i rekla šta ima da kaže o svojoj cimerki.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana i Miki jesu imali s*ks. Prvi su imali u donjem kupatilu, drugi s*ks je bio u garderoberu gde ja držim stvari kod vrata gde kamera ne dopire. Ja sam ta koja je plakala toj ženi na ramenu, a ona je njemu sela na k*rac tri dana pošto sam ja izašla odavde. Ja sam ovde najveća k*rvetina. J*bo me nije samo onaj ko me nije pitao. Što se tiče veze Suzane i Mikija to je takva lakrdija. Ja sam napolju prošla katastrofu zbog njihove veze. Ja sam se sa tim čovekom j*bala na Uskrs i ja sam ustala i rekla. Mene kad su pitali ja sam rekla da sam imala s*ksa sa Tomom i sa Banetom. Šta je teško to reći. Kakve tajne, kakvi k*rci? Ovde se šetaju golih guzica, p*čke im vire. Ja ću ovde sve da priznam, pa makar bila i najveća k*rva. Muka mi je više da ovo slušam - pričala je besno Nadežda

Foto: TvPink Printscreen

Nadežda je istakla da joj se Suzana zarila nož u leđa zbog veze sa Mikijem i da je zbog toga prošla pakao dok nije bila deo rijaliti programa.

Povodom onoga što je Nadežda ispričala o Suzani i Mikiju, Perovićka je imala potrebu da se oglasi pa je rekla da su se ona i Đuričić samo ljubili u garderoberu.

Miki i ja smo se u garderoberu ljubili, Luna može to da potvrdi - pričala je Perovićka.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'