AKTUELNO

Iznela je svoje iskreno mišljenje i o Zlati i Suzani!

Voditelj Ognjen Amidžić ušao je na velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi imao intervju sa zadrugarima koji su tokom protekle nedelje privukli najviše pažnje javnosti svojim učešćem u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 2".

Foto: TvPink Printscreen

Njegov sledeći sagovornik bila je Stanija Dobrojević. Ognjena je zanimalo da Stanija prokomentariše svoj odnos sa Davidom Dragojevićem i Anom Korać i sukob koji je nastao zbog nje, kao i da li bi mogla da razbije njihovu vezu, da to želi.

Primetila sam da jedna rečenica za crnim stolom može da izazove haos. Bila mi je krsna slava, makar to da se izgladi, čisto to da možemo da čestitamo slavu. David je ćutao, Ana je rekla nema šta da se izvinjava. Nije došlo do izvinjenja. Sedeli smo na suprotnoj strani stola, jeste David gledao. Ja sam rekla da gleda i da nema Ane, da bi bile neke stvari drugačije. Da se ne krije stalno iza suknji devojaka, ne bi išao tako đonom. Mislim da bi mogla da pričam sa njim i da budem drug, ne bi bila ovakva situacija. Ja bih mogla da razbucam bilo koju vezu, ne bih dirala Zolu i Miljanu. Ja ne moram ništa da radim, može jedna rečenica i to je to. Ja znam šta mogu i koliko mogu. Ne bih bila ni sa jednim muškarcem iz kuće, ali da mogu da im razbucam tu vezu, imam tu moć - ispričala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se još jednom osvrnula na Davida i Anu, pa prokomentarisala odnos sa Zlatom Đurković.

Jako mi je čudna ta situacija oko Aleksandrinog povratka. Ana je dva puta pucala zbog mene. Ona žurka i sada slava. To mi je čudno. Uvek se ide preko mojih leđa, ima i drugih devojaka koje možda gledaju. Nešto tu postoji - rekla je Dobrojevićeva, pa dalje prokomentarisala:
Druga situacija, vezano za Zlatu. Mnogo razmišljam o njemu (Vladimiru). Ako je Zlata mogla sa pet žena da mu organizuje diskvalifikaciju, zamisli da se vratio, da žele da mu napakoste, on bi opet isto. Kad su me napadali, tad mi je najviše nedostajao. Bolje možda što do toga nije došlo. Ne mislim da je Zlata loša osoba, ali da je mutljara, muti. Da izda, odruka prijatelja, da. Situacija sa Suzanom, situacija sa Majom. Nije se dobro pokazala u mnogim situacijama. Ne želim da kompromitujem ženu, nikakva afera tu nije bila, ali da joj se on (Vladimir) dopao kao pojava... Mnoge su ovde očijukale na njega, između ostalog i Zlata - dodala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Onda se osvrnula na svoju situaciju sa Suzanom Perović, Lunom Đogani i Aleksandrom Subotić.

Suzana, ne dovodim njene emocije prema Mikiju u pitanje, ali od kad njega nema, ona je procvetala. Ona i Zlata su slične, da ne kažem iste. Njihovo je pravo da zataškavaju neke stvari - rekla je Stanija o Suzani, pa nastavila:
Luna je devojka koja mene ne voli. Izuzetno pakosna, zavidna, ljubomorna. Mislim da to više nema veze sa Markom. I u prvih mesec dana i sad dalje kako ide. Nikad nisam bila zlonamerna, iznesem svoje mišljenje, gde je ona jako burno reagovala. To što sam joj ja govorila, to joj je govorio i Savo i njen dečko Marko. Ta devojka mene ne voli, ja nju nikad ne spomenem, a ravnodušna sam prema njoj - ispričala je o svom odnosu sa Lunom, pa prokomentarisala i odnos sa Aleksandrom:
Čitava ta priča Subotići, distancirala sam se. Oni su takvi kakvi jesu i nikada me neće prihvatiti. Ja joj i dalje želim dobro - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Stanija Dobrojević

#Zadruga 2

'