AKTUELNO

Svi su bili u šoku.

Voditelj Milan Milošević ušao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi obavio još pretres najzanimljivjih i najintrigantnijih tema koje su se desile protekle nedelje u Beloj kući.

Foto: Pink.rs/N.Vujičić

Tema koja je zaintrigirala sve jeste odnos Ane Korać i Filipa Mijatova koji je podelio sa javnošću da je finansirao Koraćevu što je ona demantovala. Njena nekadašnja cimerka Mina Vrbaški je ustala da komentariše odnos sa Koraćevom, ali i Filipom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pokajala sam se zbog onog što sam rekla na profilu tamo. Imale smo raspravu zbog neke drugarice. Korać je govorila kako me ne zna, bila besna. Što se sada tiče Filipa, upoznali smo se, pa smo se sreli posle nekog vremena. On je nas smarao, pa nas je posle pratio, išao je besnim kolima za nama. Ona je bila kod mene za vreme dok je sređivala taj stan. To je period kada sam ja lagala majku za sve. Filip mi je govorio kako mu se Ana dopada. Posle nekog vremena smo se družili i on je nastavljao i govorio da je spreman na sve da bi došao do nje. Posle su njih dvoje nastavili da se čuju i druže. Ja sam prekinula odnos sa njom. Moja majka je znala te stvari - pričala je Mina Vrbaški.

Koraćeva je priznala da je Filip bio opsednut njom, toliko da se čak i tetovirao jer ona voli tetovirane momke.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja nikada nisam imala s*ks sa njim. Znam čime se bavi, znam na šta je sve spreman. Uvek me je pitao šta meni fali. Opsednut je bio sa mnom. Tetovirao se jer ja volim istetovirane momke - rekla je Ana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

'