AKTUELNO

Svojim nastupom izazvala je burne reakcije svih.

Miljana Kulić je zahtevala posebnu odevnu kombinaciju za sinoćnju "Zadrugoviziju" čija je tema bila imitacije. Ona se predstavila numerom "Ekstra" koju u originalu izvodi Tina Ivanović.

Iako je Zorica Brncilik članica stručnog žija istakla da Miljana nije odgovorila u pravom smislu ovoj imitaciji, ona je otkrila da nije imala na umu da u potpunosti odgovori, već da su ključni pojedini detalji kao što su dekolte i bujno poprsje.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ekipa portala Pink.rs je došla u posed spiska stvari koje je Miljana tražila za svoj nastup, a ovo je ujedno i dokaz da Kulićeva ne govori istinu kada tvrdi da nije tražila da joj se na sceni pridruži muškarac koji je, kada je fizički izgled u pitanju, "preslikani Marko Miljković".

Braon klipse za Miljanu, mrežaste čarabe boje kože, crni korset XL, crne čizme do ispod kolena, štikla 12-15 cm platforma. Crni tanga bodi na bretele (elegantan). Za scenu muškarac (visok, braon oči, nabildovan, tanak struk, taman ten, beli zubi, crna kosa, lep kao Marko Mijković) - tražila je Kulićeva.

Foto: Pink.rs

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miljana Kulić

'