AKTUELNO

Tomićeva je sve ono što Sanja nikad nije imala.

Sanja Stanković je tokom jučerašnjeg dana dobila telefonski poziv sa svojom majkom Brankom koja je poručila svojoj naslednici da Jovana Tomić Matora "zatvori usta" i time joj jasno stavila do znanja da ne podržava njenu izabranicu.

Povodom ovoga se oglasila i Jovana i priznala da joj nimalo nije jednostavno zbog ovoga što je Sanjina majka protiv nje.

Foto: TvPink Printscreen

Veoma se loše osećam zbog toga. Sanja se trudi da me oraspoloži. Osećam grižu savest. Da kaže da Sanji nisam prijatelj i podrška... Naravno da treba da veruje svojoj mami. Okej ta svađa i sve, ali šta sam ja rekla... Rekla je Sanja da nije imala podršku. I kada smo izašle napolje Sanja nije imala podršku za ovo čime se bavi, niti sam ja imala. Meni ništa nije jasno. Osećam se loše. Ponašala se u razgovoru kao da sam ja Sanjin najveći neprijatelj - ispričala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Sanja ispričala svoju emotivnu priču i pakao koji je prošla sa svojom majkom i otkrila da nikada od nje nije imala podršku i da nisu bile u korektnim odnosima.

Mama i ja smo poboljšale odnos posle "Zadruge 1". Ona je bila sama sa 19 godina. Naš odnos se pokvario zbog bivšeg muža. Ona je sa njim bila od mog prvog razreda osnovne do prvog razreda srednje. Ona je bila i psihički i fizički zlostavljana i ja sam ispaštala zbog toga. Naša komunkacija je bila odvratna, kada sam htela da se bavim pevanjem, ona nije htela to. Šta god da se desilo, ja Jovanu neću ostaviti. Ona je meni i prijatelj i podrška i sve što nisam imala. Šta god da se desilo između nas Jovana i ja ćemo biti prijatelji - ispričala je Sanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'