AKTUELNO

Da li je ovo kraj njihove romanse!

Luna Đogani i Marko Miljković su se tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" žestoko posvađali i to zbog toga što je Miljković optužen da neretko Lunu ponižava i da je ona u svakoj priči negativac.

U jednom trenuku je Đoganijeva rekla svom dečku da ućuti što je njega povredilo, pa su ušli u još dublji konflikt.

Foto: TvPink Printscreen

Ispadaš glupa i naivna, pričaš kako nisi bila na Mićinom rođendanu, a bila si glavna zvezda... Nisi cvećka uopšte! Šta sam dozvoljavao. Miljana te je uporedila sa njom, šta ti je sve rekla, ja sam je pustio, da vidiš kako to izgleda - pričao je Marko Luni.
Ti hoćeš da ispadneš pametniji od mene. Prvi si me ti napravio 100 puta glupom. Ti mene non-stop pokopavaš. Ti mene nećeš da prekidaš. Nisi me branio kada su me drugi napadali, nemoj ni sada. Ti hoćeš da se takmičiš sa mnom - pričala je besno Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Mene zabole k*rac za "Zadrugoviziju", ovde sam se potrudio samo zbog tebe. Ja na "Zadrugoviziji" pevam "Splavove". Ja se ne takmičim sa tobom glupačo! - odbrusio je Marko Luni.
Ovo je kraj konverzacije sa tom tvojom rečju - rekla je Luna i otišla da uzme svoj novac kako bi otišla do brze hrane.

Da li je ovo okončanje veze ovog rijaliti para, i da li će Luna oprostiti Marku zbog ovih reči, ostaje da saznamo tokom narednih dana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'