AKTUELNO

Optužena za davanje mita i organizovanje prevara na ispitima!

Holivudska glumica, zvezda serije "Očajne domaćice", Felisiti Hafman nedavno je optužena da je dala mito od 15.000 dolara kako bi se poboljšali SAT (ekvivalent državne mature) rezultati njene ćerke. Glumica je krivicu priznala, a sada bi mogla ozbiljno da odgovara za svoje zlodelo.

Hafmanova je odlučila da se nagodi sa tužilaštvom i prihvati sve što joj suđenje donese, kako je sama istakla. To bi začilo da će, ukoliko se ostvari namera tužioca, glumica barem 4 meseca provela u federalnom američkom zatvoru. Felisiti i njena koleginica, Lori Laulin deo su mreže slavnih majki optuženih za davanje mita kako bi njihova deca lakše upala u najbolje američke "Ivy League" škole.

Foto: Tanjug

- Beskrajno me sramota zbog onoga što sam učinila, to je bilo pogrešno. Htela sam da pomognem ćerki, ali to nije izgovor za kršenje zakona ili nepoštenje - rekla je glumica.

Ukoliko, što je vrlo izvesno, ode u zatvor, Felisiti će ćeliju deliti sa dve ili tri žene, a dnevne obaveze bi uključivale i čišćenje toaleta i kabina. Porodicu bi zatvorenice mogle da vide svea 4 sata mesečno. Felisiti se plaši maltretiranja, a pored robije moraće da plati i kaznu od nekoliko desetina hiljada dolara. Nakon izlaska iz zatvora bi barem 12 meseci provela pod nadzorom nadležnih institucija.

PROČITAJTE JOŠ: Paris Hilton u novom spotu dua DVLM sa starletom Kim Kardašijan! (VIDEO)

Pink.rs

#Felisiti Hofman

'