AKTUELNO

Ne želi više da bude rijaliti zvezda!

Kim Kardašijan provela je dan sa zatvorenikom Kevinom Kuperom koji je osuđen na smrtnu kaznu, zbog četiri ubista koja je počinio. 1983. njemu je dodeljena smrtna kazna, ali on oduvek tvrdi da ta ubistva nije počinio. Zbog toga, Kim je odlučila da se bori i pomogne Kevinu da dokaže ono pri čemu čvrsto stoji, a to je njegova nevinost.

Starleta se u slučaj umešala 2018. godine kada su se pojavili novi dokazi da je Kevinu namešteno. Tako je Kim, koja poslednjih meseci uči kako bi postala pravnica, tražila ponovno razmatranje slučaja i eventualno oslobađanje. Kim je, takođe, zahtevala novo DNK testiranje koje je guverner Kalifornije dozvolio.

Imala sam emotivan susret sa Kevinom Kuperom juče, u "San Quentin’s" delu za smrtne kazne. Smatram da je pažljiv i iskren, i verujem da je nevin kada su u pitanju zločini za koje je osuđen - napisala je Kim na Tviteru.

Kim je uvek bila zainteresovana za krivično pravo, a njen otac Robert Kardašijan koji je preminuo 2003. godine, bio je jedan od poznatijih američkim advokata, poznat po suđenju O.J. Simpsonu.

PROČITAJTE JOŠ: Bujne grudi jedva obuzdala! Marijana Mateus žari i pali u petoj deceniji, a sada je opravdala titulu VLASNICE NAJBOLJIH NOGU NA ESTRADI! (FOTO)

Pink.rs

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian

'