AKTUELNO

Bile su veoma bliske.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, i danas postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Foto: TvPink Printscreen

Naredno pitanje bilo je upućeno Aleksandri Subotić, a gledaoci su je pitali zbog čega je očekivala da će i dalje imati podršku Davidove majke Biljane Dragojević i zbog čega se razočarala kada je poslala Ani čestitku za rođendan.

Biljana je bila sa mnom do poslednjeg dana, do pre ulaska. Ona me je savetovala, dolazila kod mene u novi stan. Ona je i dalje verovala da će između nas biti nešto, savetovala me je da se lickam i sređujem. Rekla mi je da ako David krene na mene, da krenem i ja na njega. Rekla mi je da ću imati njenu podršku. Ja Biljanu gledam kao osobu koja se prema meni postavila majčinski. Ja znam kakvo je mišljenje imala Biljana o Ani, sve najgore - pričala je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ani je drago što je poslala čestitku, ali ja neću ništa da silim. Ako Ana oseti potrebu da popriča, onda da, ako neće onda ne, ali ja sam uz Anu. Neće meni mama da određuje - odmah se umešao David.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam izašla iz te kuće i znala sam da se u tu kuću neću vratiti, iako mi je Biljana rekla: "Ti ćeš se vratiti za nedelju,dve. Ti ćeš biti u mojoj kući". Mungos je njoj posle poziva polomio telefon i rekao: "Do onog trenutka dok Aleksandra ne izađe iz kuće, ja sa tobom neću imati komunikaciju". On nije više ništa hteo da radi, ni da ide u lokal... Ja sam imala od Biljane podršku svu i znam koliko joj je bilo teško da se bori i sa svima! Ja sam sa njom bila uvek, 24 sata! Davidova baba je rekla: "Ja bih tu starletu lopatom iz kuće izbacila". - nastavila je Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

'