AKTUELNO

Nema lepe reči za ovaj rijaliti par.

Voditelj Ognjen Amidžić je večeras posetio Belu kuću kako bi porazgovarao sa zadrugarima o svim dešavanjima koja su obeležila prethodnu nedelju.

Aleksandra Subotić je prva Ognjenova sagovornica, a voditelj ju je upitao kako se oseća nakon svađe sa ljutom suparnicom Anom Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Ta svađa je nešto što je bespotrebno. Sa njene strane je sve ružno. Sa moje strane je to počelo kao šala, da ja Davida gađam loptom. Zapela sam kao blesava da ga gađam, ali zaista nisam primetila da je to nešto strašno. Ona to nije želela. Ja znam da je ona ljubomorna i nesigurna. Oni vrlo dobro znaju šta su uradili. On je mene prevario, zbog toga se ona plaši. Sujetna je i ljubomorna - rekla je Subotićeva, a potom otkrila da li i dalje gaji osećanja prema bivšem dečku:

Foto: TvPink Printscreen

Iz dana u dan sam ogorčenija na Davida. Ne može da mi bude svejedno zbog njegovog načina ophođenja. Kada god ja uđem u raspravu sa nekim, David podržava tog drugog. Taj čovek je to dete učio da ga moja Magdalena zove tata. On se tako postavljao prema Magdaleni, a sada sa trećom osobom priča negativno o tome. Davidov deo igre je da se ja što više ocrnim. On treba da snosi moralnu odgovornost. On jeste kriv za moje ponašanje u prvom delu "Zadruge" - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Subotićeva nije štedela reči ni za devojku koja joj je uzela dečka, pa je istakla da smatra da će njihova veza nakon rijalitija pući.

Ana je jedno dno, ono što ona radi ja ne opravdavam. Ona je bila ta koja se umešala u moju vezu sa Davidom. Ona sada daje sebi za pravo da spletkari. Ta njena priča da se ona sada prvi put zaljubila, to je priča za budale. Za nju se vezuje priča da se bavila elitnom prostitucijom. Ona mu prodaje praznu priču. To će biti tako dok ne izađu napolje, a onda će nastati haos - rekla je za kraj intervjua Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

#Zadruga 2

'