AKTUELNO

On smatra da nije kriv za njihov raskid.

Prema odluci publike večeras je velelepno imanje napustio Lazar Čolić Zola sa osvojenih 19% glasova. Njega su voditelj Ognjen Nestorović, ali i prestavnici sedme sile dočekali u studiju i sa njim porazgovarali o svim dešavanjima u Beloj kući.

Zola je u rijalitiju uplovio u vezu sa Miljanom Kulić, a njihovu romansu su obeležile velike turbulencije. Nakon svega što se dogodilo između njih, di-džej je otkrio da li će se nakon svega javiti svojoj bivšoj devojci kako bi izgladili odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je isticala da si ti bio sa njom ne zato što nju krasi lepota i dobrota već njen novac. Da li ćeš se čuti sa Miljanom nakon svega, da li ćeš raspraviti o svemu ovome i sa njenom porodicom? - upitao je voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević Zolu.
Ako ona posle svega misli tako, neka misli. Ako šta smo sve radili i pokušavali. Čega smo se svega odrekli. Odavde sam izašao na svoju štetu, i nakon svega toga sam dobio strašne uvrede. Mislim da je njoj u glavi da sam ja za sve kriv. Voleo bih da budemo u okej odnosu - rekao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Potom su predstavnici sedme sile upitali Zolu da li se plaši da će mu Miljana nauditi nakon svih uvreda koje mu je uputila.

Kada ništa nisi kriv, nema čega da se plašiš. Ja nisam kriv za naš raskid - rekao je za kraj Zola.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Lazar Čolić Zola

'