AKTUELNO

Ne kaje se što je David prevario Aleksandru sa njom!

Sanja Stanković i Ana Korać koje večeras borave na Rajskom ostrvu kako bi se što bolje pripremile za Sanjinu svadbu sutra, na kojoj je Ana kuma, napravile su svoju privatnu žurku u apartmanu, koja se kasnije nastavila na svežem vazduhu.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugarke su sve vreme veselo igrale i pevale pesmu za pesmom. Kada je krenula pesma "Ko da sutra ne postoji", koju izvodi popularna pevačica Seka Aleksić, Koraćeva je odmah krenula da je peva i tako uputila jasnu poruku.

Ko da sutra ne postoji, žurim da me zagrliš. Nisam laka, al' se bojim da ćeš to da pomisliš. Dok mi u trenutku žara, tvoja burma kožu para, znam da sam pogrešila, što ti se predajem, al' se ne kajem - pevala je na sav glas Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Anin dečko David Dragojević bio veren za Aleksandru Subotić kada je počeo da flertuje sa njom, a njegov verenički prsten izazvao veliku polemiku u kući, Koraćeva je ovim poslala jasnu poruku da se ne kaje zbog svega što se odigralo tokom trajanja najgledanijeg rijatija "Zadruga 2" i što je David raskinuo svoju veridbu i prevario Aleksandru sa njom.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

'