AKTUELNO

Posebno sam razočarana i tužna što ću izneveriti svoje predivne fanove. Žao mi je što neću biti tamo! - napisala je pevačica.

Popularna pevačica Rita Ora (28) obavestila je fanove na Fejsbuku da je zbog zdravstvenih problema primorana da otkaže koncert na Islandu planiran za ovaj vikend.

Rita je trebalo da nastupi na festivalu "Solstice", a fanove razočarala informacija o otkazivanju nastupa.

Foto: Tanjug AP

- Jako mi je žao što moram obavestiti sve posetioce festivala Solstice na Islandu da neću moći nastupiti, kao što je bilo planirano. Borim se sa infekcijom grudnog koša i doktori su mi savetovali da se odmaram kako bih se potpuno oporavila. Bila sam toliko uzbuđena što ću provesti vreme na Islandu i biti deo festivala - napisala je pevačica.

- Nikada ne otkazujem nastupe, jer sam uvek zahvalna na svakoj mogućnosti da nastupim. Posebno sam razočarana i tužna što ću izneveriti svoje predivne fanove. Žao mi je što neću biti tamo! Sve vas volim i hvala vam na podršci. Unapred se radujem što se vidimo na Solstice-u 2020 - završila je Rita.

U poslednje vreme šuška se kako je zgodna pevačica u vezi sa Lijamom Pejnom, a fanovi su ubeđeni da njihovo intenzivno druženje nije slučajno.

Autor: Pink.rs

#Rita Ora

'