AKTUELNO

Pojavila se sa samo 15 godina i od tada ne prestaje da intrigira javnost.

Tridesetčetvorogodišnja kanadska pevačica, glumica i tekstopisac Avril Lavinj kročila je na svetsku scenu kao tinejdžerka. Otkad je stekla publicitet, Avril je bila konstatntno u žiži javnosti, kako zbog svog talenta, tako i zbog brojnih "teorija zavere" koje je javnost konstruisala o njoj.

Foto: Printscreen Youtube

Avril je nadimak "pank pop princeza" dobila zbog svog prepoznatljivog izgleda, koji su mnogi okarakterisali kao "muževan", budući da je njen zaštitni znak bila kravata. Pevačica je čak u 2008. godini lansirala svoju liniju odeće, koja je bila dizajnirana pretežno za mlade. Snimila je čak šest albuma i imala brojne turneje širom sveta. Pevačica se, takođe, oprobala u nekoliko televizijskih i filmskih uloga, gde je uglavnom glumila sebe.

Ipak, karijeru ove multi-talentovane ličnosti usporilo je saznanje da boluje od teške bolesti. Naime, pre nekoliko godina Avril je dijagnostikovana Lajmska bolest, koja je hronična i zahvata centralni nervni sistem. Pevačica je javno progovorila o svom zdravstvenom stanju 2015. godine i rasplakala se prilikom jednog televizijskog intervjua.

Bila sam prikovana za krevet, to je bio najgori period u mom životu, na pola sam terapije, ali već mi je mnogo bolje, dosta napredujem. Zahvalna sam što znam da ću se potpuno oporaviti. Mislim da je ovo moja druga šansa za život, želim da nastavim da radim ono što volim, tako da sam veoma uzbuđena - rekla je Avril.

U svojoj pesmi "Head under water" opisala je svoju borbu sa bolešću i podelila sa publikom da se "bukvalno osećala kao da umire". Osim bolesti, privatni život pevačice bio je često "pod lupom" stranih medija. Dugo se pisalo o propasti njenog prvog braka sa gitaristom i pevačem Derikom Viblijem, a onda i o razvodu od pevača Čada Krugera, koji je usledio samo nakon 14 meseci od venčanja.

Teška srca Čad i ja objavljujemo danas da se razvodimo. Tokom našeg braka, ali i muzičke karijere, stvorili smo mnogo nezaboravnih trenutaka. Zauvek ćemo ostati dobri prijatelji i uvek ćemo brinuti jedno za drugo. Hvala svim fanovima, prijateljima i rodbini na iskrenoj podršci koju nam pružate - napisala je pevačica na svom Instagram profilu 2015. godine.

Osim ljubavnog života, koji je bio tema medija, zbog promene imidža i muzičkog pravca pojavila se bizarna teorija među ljudima na internetu. Mnogi su pokrenuli glasine da je Avril zapravo mrtva već godinama, tačnije od 2003. godine, i da je njen identitet preuzela njena dublerka Melisa Valdela. Po toj teoriji smatra se da je pevačica imala problem da se nosi sa velikom slavom koju je naglo stekla, te da je unajmila dublerku Melisu da živi njen život umesto nje. Inače, Avril nije jedina zvezda koja je na meti ovakvih zavera. Sa istim su se susreli Bijonse, Eminem, Tejlor Svift i mnogi drugi.

Pink.rs

#Avril Lavinj

'