AKTUELNO

Non-stop su zajedno.

Ana Korać i David Dragojević izazvali su pravu pometnju u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 2" kada su otpočeli svoju vezu. David je brzo zaboravio svoju tadašnju verenicu Aleksandru Subotić i Koraćevoj posvetio svu pažnju. Većina zadrugara, kao i deo šire javnosti, su osudili Davidovo i Anino ponašanje kada se Aleksandra vratila na imanje, a mnoge afere koje su ih pratile doprinele su da budu jedan od najkomentarisanijih parova.

Pročitajte još: PAPARACO! Bivši ljubavnici uhvaćeni ponovo zajedno! Aleksandra Mladenović lumpovala do zore sa nekadašnjim dečkom! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Koraćeva i Dragojević skoro da se nisu ni odvajali jedno od drugog u "Zadruzi", a mnogi su se zapitali kako će njihova veza napolju funkcionisati. Naime, Anini bliski ljudi u kući često su navodili kako Koraćeva živi skupocenim životom u "spoljnom svetu", te da sumnjaju da će Dragojević moći da je isprati. Njihova veza za sada opstaje, a Dragojević na društvenoj mreži Instagram često kači slike gde pokazuje koliko je njegova i Anina ljubav jaka.

Foto: Pink.rs

Njihov prijatelj Lazar Jeremić je u intervjuu za Pink.rs otkrio da njih dvoje žive u stanu zajedno, kao i da planiraju zajedničko letovanje. Dragojević se danas ponovo oglasio na društvenim mrežama, pa je tako okačio sliku sa svojom devojkom na kojoj se ljube, a sede u luksuznom automobilu čiji je vlasnik Ana, koja je i za volanom. Izgleda da se za sada dobro snalaze, a da li će tako i ostati, ostaje da vidimo.

Foto: Printscreen Instagram/___californication

Pink.rs

#Ana Korać

#David Dragojević

'