AKTUELNO

Niko nije očekivao ovo!

Zadrugarka Stanija Dobrojević je u razgovoru sa voditeljem Milanom Miloševićem u emisiji ,,Narod pita" ispričala o emocijama koje je gajila prema Vladimiru Tomoviću, ali i o odnosu sa novim dečkom Markom Markovićem, a nije izostavila ni učesnike sa kojima je imala konflikte.

Foto: TvPink Printscreen

Ove noći pušten je snimak iz Zadruge 2 u kojem se jasno može videti jedna od žustrijih svađa između nje i Vladimira, a ona je na ivici suza prokomentarisala njegov postupak koji nije bio za pohvalu, a odmah je tražila čašu vode kako bi se smirila.

Foto: TvPink Printscreen

Ljudi bi rekli da je nasilnik i grubijan, ali ja sam zaista dobila dosta kritika što sam prešla preko toga i sa Aleksandrom Subotić isto. Ja ga ne branim, ja ga samo razumem. Vladimir me nikad ne bi udario, mislim da bi sve druge isprebijao oko mene. Ne ume da iskanališe svoje emocije, reaguje burno i agresivno. Ja sam sa takvima navikla i sa takvima umem. Da bismo bili srećni, morala bih da podnesem veliku žrtvu. Ja sam budala jedna koja jeste spremna na žrtvu zbog ljubavi. Kad bi me udario, tu bi bio kraj. Imala sam agresivne muškarce, ali negde kao da sam psiholog, kao da imam šifru za taj njihov kod. Mogla sam uvek i da ih smirim i da je sve u najboljem redu. Samo hoću da kažem da je on imao i ljubav i hemiju i sreću, sada mu želim budalu koja bi ga prihvatila i volela takvog kakav jeste. Što se mene tiče, stavljena je tačka na tu priču, ja idem dalje - priznala je Stanija.

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'