AKTUELNO

Definitivan kraj.

Večeras gledaoci imaju priliku da pitaju bivše zadrugare ono što ih interesuje, pa se u program uključila gledateljka i podržala Staniju Dobrojević, koja je večeras u emisiji.

Foto: TvPink Printscreen

Gledateljku je zanimalo da joj Stanija objasni zašto negira emocije koje ima prema Vladimiru Tomoviću. Zanimalo ju je da joj kaže zašto onda od 'ptičica' nije saznala da je Vladimir nije ostavio. Nakon što je Stanija rekla da je Vladimir manipulator, gledateljka je tražila da joj objasni zbog čega ima to mišljenje.

Prepoznali su ljudi, znala sam to. Ja sam ušla u ''Zadrugu 2'' da budem svoja i zanimljiva. Vladimir je hteo da ja plačem kako bi ga vratili. Uradila sam sve što je bilo u mojoj moći. Imala sam ptičicu i rekla mi je da nisam ostavljena. Čekala sam rođendan. Bilo je obećanje da on preskoči sve i uđe. Posle sam videla da nema poklona od njega. Fanovi su mi pričali da ne odustajem. Zbog toga sam bacila krstić sa doka. Svi pokloni me čekaju, on je krivio Tamaru. Ispoštovala sam ga. Čolaka sam stavila na off, zamerio se svima. Nisam prodala ljubav zbog rijalitija. Igrao se sa mojim emocijama i mojom glavom. Ta priča sa Norom me dokrajčila. Plakala sam ovde jer sam bila budala i nasela na sve to, ne zbog njega. Ne želim ni da se vidim sa njim, nema potrebe, nije me voleo dovoljno, ispao je folirant - iskreno je govorila Stanija.

Foto: Privatna Arhiva/Vladimir Tomović

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

I.R.

#Stanija Dobrojević

'