AKTUELNO

Uživa na odmoru sa porodicom!

Elena Karaman Karić julske dane provodi sa sinom u svojoj luksuznoj vili u Boki Kotorskoj gde zajedno uživaju u suncu i privatnoj plaži, a zgodna dizajnerka svakodnevno brine da na trpezi uvek bude prirodna i zdrava hrana. Elena već godinama živi u skladu s prirodom i zato posebno uživa kada otputuje u svoju raskošnu vilu na obali Jadranskog mora, gde joj trenutno svaki dan ulepšavaju sin i kućni ljubimac. Atraktivna dizajnerka ima 47. godina i izgleda odlično.

Foto: Instagram

Ovog puta supruga Jugoslava Karića jutarnje zrake sunca hvatala je na terasi porodičnog doma i s vremena na vreme odlazila do ivice terase kako bi se uverila da je sve u redu sa njenim sinom koji je vreme provodio na gumenom zamku u moru koji je u sklopu luksuzne vile. Društvo na terasi pravio joj je pas, koji se čak u jednom trenutku okupao u moru sa dizajnerkom. Sa dizajnerkom tog dana nije bio Jugoslav Karić.

Gospođa Karić je divna komšinica. Mnogo je lepa i požrtvovana mama. Ne odvaja se od dece, a društvo im uvek prave njihovi kućni ljubimci. Elena uglavnom rano ujutro ide na plažu kako bi udisala svež jutarnji vazduh, a kao neko ko voli jogu i meditaciju to joj baš prija - kaže komšinica.
View this post on Instagram

Beauty will save the world ❤️

A post shared by Elena Karaman Karic (@elena.karamankaric) on

Elena oduvek vodi računa o svom izgledu, a posebno o tome da se ona i njena porodica hrane zdravo. Na njihovom stolu uvek je dosta voća i povrća, kao i organske namirnice - počinje priču izvor blizak dizajnerki i nastavlja:
Posebno kada su na moru, Elena se trudi da na porodičnoj trpezi nikad ne manjka sveže i prirodne hrane. Nije joj teško da spremi obrok za svoju decu pa tako često eksperimentiše u kuhinji sa voćem i povrćem i biljnim začinima.

Dizajnerka je u ranijim intervjuima otkrila da njena porodica sama mesi hleb, da prave džemove bez šećera, kao i da njena deca nikada nisu pojela industrijsku kašicu, što dovoljno govori o njenom načinu životu. Pored toga Elena nastoji da održi fizičku kondiciju na što većem nivou pa obožava da pliva.

Odmah ispred vile, Karići su za svoju decu obezbedili pravi gumeni zamak koji je idealan za kupanje i provod na moru. U jednom trenutku ovoj zanimaciji na vodi prišli su nepoznati dečaci koji su upitali Elenu da li i oni mogu da se igraju na gumi. Dizajnerka je bez pogovora odobrila dečacima da budu tu ceo dan i sa njenim sinom uživaju u zabavi na moru.

Pink.rs

#Elena Karaman Karić

#Jugoslav Karić

'