AKTUELNO

Nije mu ostala dužna!

Bivši zadrugar Vladimir Tomović prethodne večeri gostovao je u emisiji "Zadruga - Narod pita" kod voditelja Darka Tanasijevića, gde je rekao sve ono što je želeo, a što mu je mesecima ležalo na duši. Osim što je isprozivao svoju bivšu devojku Staniju Dobrojević i njenog sadašnjeg dečka Marka Markovića, kao i Pavla Jovanovića, Zlatu Đurković i Baneta Čolaka, Tomović je osuo žestoku paljbu i po Marijani Zonjić. Ona je rešila da mu ne ostane dužna, te je obelodanila njihovu prepisku koja je nastala pre nego što su se oboje našli u "Zadruzi"!

Foto: TvPink Printscreen

Pošto je rekao da sam cura sa kojom se igraju muškarci i koju koriste, a on nije mogao, a i izjavio je da me ne poznaje, da nikada nije čuo za mene, da ne zna ništa o meni, pa je malo kontradiktoran, ova prepiska dokazuje suprotno. Možda ga je zabolelo to što sam rekla Staniji da joj ne treba muškarac koji svakoj curi piše (Eleonora, Maja, Mina, Aleksandra, ja i tako dalje). Morao je da mi vrati sinoć u emisiji tako što je rekao za mene sve i svašta. Nikog prva ne diram, ali ne ostajem dužna - poručila je Marijana.

U nastavku možete videti njihovu prepisku, u kojoj je Vladimir udeljivao komplimente Marijani za njenu zadnjicu, rekao da ga je izludela, te da je to što ga je zapratila veoma usrećilo.

Foto: Pink.rs.

Foto: Pink.rs.

Kako će Tomović odreagovati na ovaj Marijanin potez preostaje da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Marijana Zonjić

#Rijaliti Zadruga

#Vladimir Tomović

'