AKTUELNO

Opšti haos!

Javnost je ovog jutra potresla vest da je pevačicu i bivšu zadrugarku Nadeždu Biljić brutalno pretukao njen dečko Toma Panić. Nadežda je za naš portal ispričala da se sve desilo posle njenog gostovanja na televiziji Pink, kada je otišla u klub gde je bio Panić koji je flertovao sa devojkama, a jednu je čak i poljubio! Nakon što je pretukao Nadeždu, Toma je priveden, a pevačica je otišla u bolnicu na pregled zbog zadobijenih povreda.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Iako je sve potresla vest o ovome što se desilo, na društvenim mrežama je nastao pravi rat! Naime, na Instagramu je procurila prepiska zbog koje se Luna Đogani našla na stubu srama.

Sinoć me je pljuvala u emisiji, ništa nije slučajno. I nije mi žao uopšte, ja sam uvek bila fer prema njoj, a ona mene pljuje, možda je to karma - napisala je, navodno Luna.

Foto: / Printscreen Instagram

Podsetimo, Nadežda je sinoć gostovala u emisiji "Zadruga - Narod pita" gde je rekla da ona može da bude pevačica, ali ne da bude pevačica koja peva, te da neke stvari Đoganijeva radi iz inata.

Na ovu njenu navodnu izjavu reagovala je i pevačica Kristina Kija Kockar, koja je oštro osudila ponašanje Đoganijeve.

A ovaj mali ološ da se pokrije ušima! Zgrožena sam! Devojke, saberite se!

Foto: Printscreen Instagram/kijakockar

Međutim, nedugo potom Luna se oglasila na svom Instagram storiju gde je rekla da je ta prepiska bila nameštena.

Ne nasedajte na lažne prepiske. Uvek sam isticala da sam protiv nasilja bilo kakve vrste. Žao mi je što moram da pišem ovo sada, ali ovo je strašno - napisala je Luna.

Foto: Printscreen Instagram/luna_djogani

Autor: Pink.rs

#Kija Kockar

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

'