AKTUELNO

Iako su nedavno dobili dete, i gotovo uvek su nasmejani, njihovi poštovaoci, a i strani mediji, se pribojavaju da je brak upao u krizu, a neki čak spominju i razvod.

Megan Markl i princ Hari na prvi pogled deluju srećno, ali mnogi sumnjaju u njihov idiličan brak.

I obični brakovi upadaju u krizu, a kamoli brakovi članova kraljevske porodice u koju su upereni mnogi pogledi. Iako su nedavno dobili dete, i gotovo uvek su nasmejani, njihovi poštovaoci, a i strani mediji, se pribojavaju da je brak upao u krizu, a neki čak spominju i razvod.

Foto: Tanjug AP

Ovaj par se upoznao "naslepo" 2016. godine, a za manje od dve godine su već bili vereni. Kraljevska porodica, a i javnost se većinom saglasila da su njih dvoje nepromišljeno uleteli u brak. Razlozi koje su mediji navodili su bili da su bili ludo zaljubljeni, a sa druge strane, mnogi su pomislili da su imali pritisak zbog svojih godina i da je to zapravo razlog. Svakako je njihova odluka izazvala veliku dramu u porodici.

Foto: Tanjug AP

Kao glavni razlog za krizu u braku navodi se činjenica da zbog prebrzog ulaska u brak Megan nije stigla da se navikne na svoju novu titulu i na mnogobrojna kraljevska pravila, za razliku od Kejt Midlton, piše "Cheatsheet" i dodaje da Megan to sada stvara ogroman pritisak.

Napetost u braku nastaje i zbog čestih svađa između prinčeva, koji su pre nego što se pojavila Megan imali veoma skladan odnos. Ono što je obožavaoce najviše navelo da poveruju u rastavljanje kraljevskog para jeste i to što je princ Hari nedavno u javnosti zanemario činjenicu da njegova supruga pokušava nešto da mu kaže.

Autor: Pink.rs

#Megan Markl | Meghan Markle

'