AKTUELNO

Ne možete ni da pretpostavite!

Luna Đogani prikupila je velike simpatije javnosti učešćem u drugoj sezoni "Zadruge", najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, te nije čudno što je odnela pobedu. Međutim, ono što joj je učešće u ovom rijalitiju donelo je i nova karijera. Naime, ona je počela da se bavi pevanjem i predstavila javnosti svoju novu pesmu "Deveti krug", koja je za kratko vreme postala veliki hit.

Foto: puremedia2409

Međutim, nije to jedina želja koju je Luna sebi ispunila. Naime, ona je nedavno povećala grudi, što je odavno želela, a sinoć je prvi put bila u javnosti i to u emisiji "Zadruga - narod pita" na televiziji Pink gde ju je ugostio voditelj Darko Tanasijević. Ona je tada pokazala svoje nove grudi, ali i drugačiju boju kose. Pored toga, ona je najavila da će danas otvoriti svoj Jutjub kanal, a prvi video će biti akustična verzija njene pesme "Deveti krug" kako bi na taj način pokazala svima onima koji je pljuju da je pesmu zapravo ona otpevala.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je to i uradila, te je tako danas osvanuo njen novi Jutjub kanal ali i akustična verzija ove pesme, a kako sve to zvuči, možete poslušati i pogledati u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Luna Đogani

'