AKTUELNO

Haos u kući!

Nedelja je u rijalitiju "Zadruga 3" rezervisana za emisiju "Pitanja novinara" kada zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo pitanje koje je postavio novinar i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević bilo je upućeno Miljani Kulić. Nju je Darko pitao da li je za njene suze zaslužan Zola i njegovo dopisivanje sa Majom Marinković i Ninom Babić pred početak treće sezone "Zadruge" što je ona danas saznala od Bore.

Ne bih pričala o toj osobi. Bora i Nina su mi rekli da su me zezali, međutim ja sam saznala neke druge stvari koje ja neću da iznosim ovde. Zaklela sam se da je ta priča završena. Mi imamo žurke i ja svašta čujem ovde. Sve moje suze sam bacila. On nije vredan pomena, ni mojih suza. Slobodna sam devojka. Sve sam uradila, čak sam mu i pare poslala, bilo mi ga je žao - govorila je Miljana, a onda je Marija počela da plače jer je šokiralo to što je Miljana slala Zoli novac pre ulaska u ''Zadrugu 3'':

Foto: TvPink Printscreen

Sram te bilo, džukelo jedna. Znala sam da je nešto uradila. Ja bih najviše volela da je istina ono što je rekla o njemu, ne mogu da verujem šta slušam, od deteta uzimaš i njemu daješ. Ona je maloumna, ja ću da raspolažem njenim novcem - zapretila je Marija Miljani.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se sažalila na tešku priču. Plakala sam kada sam čula da je potreban novac toj nekoj ženi. Ima sličnu priču kao moj Željko. Ja ne bih smela da lažem za takve stvari. Više mu neću davati. Uslov je bio da budemo zajedno, da on uđe ovde. Kad sam čula da je žena bolesna, poslala sam. Verovala sam mu do dana današnjeg, zaklela sam se, neću ni da ga čujem, ni da ga vidim, kraj - rekla je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

I. Radulović

#Marko Janjušević

'