AKTUELNO

I dalje neutešna.

Tri godine su prošle od smrti supruga Selin Dion. Rene Anželil je preminuo od posledica raka grla, a pevačica je za strane medije progovorila o paklu kroz koji je prošla.

Foto: Tanjug

Ne zabavljam se ni sa kim. Nisam spremna za vezu. Srećna sam što oko sebe imam toliko ljudi koji mi donose osmeh na lice, ali mi nedostaje onaj dodir - rekla je Selin Dion, dematovala time glasine da je u vezi sa Pepeom Munjezom sa kojim je viđena u javnosti.
Nedostaje mi zagrljaj. Nedostaje mi da mi neko kaže: "Prelepa si". Nedostaje mi sve ono što rade onaj sa kime se zabavljate - rekla je Selin.

Selin je otkrila i detalje poslednjeg razgovora sa Reneom koji je umro u januaru 2016. i sa kojim je u braku dobila trojicu sinova.

Nazvao me je pre koncerta i poslao mi je kratku poruku: "Volim te" i kada sam te noći stigla kući, bilo je jako, jako kasno. Nisam želela da ga probudim, a probudila bih ga da sam ga poljubila pa ne bi mogao ponovo da zaspe. Sledećeg jutra je otišao. Pre toga smo pričali, poslao mi je poruku. Bilo je to naše opraštanje - rekla je Selin.

Nakon smrti supruga borila se sa depresijom. Jedno vreme je odbijala da jede, zbog čega su njeni prijatelji bili veoma zabrinuti.

Iste godine kada je preminuo suprug Selin Dion bitku protiv kancera izgubio je i brat pevačice.

View this post on Instagram

So proud to announce that I’m a spokeswoman for L’Oréal Paris and will be spreading the magic words “I’m worth it” with all women around the world. I’m excited to use my voice to empower others to feel beautiful, confident, and to learn to embrace themselves. – Céline xx…⁣ .⁣ Je suis tellement fière d’annoncer que je suis porte-parole pour L’Oréal Paris et que je partagerai les mots magiques « Parce que je le vaux bien » avec toutes les femmes du monde. Je suis ravie d’utiliser ma voix pour aider les autres à se sentir belles, confiantes et à apprendre à s’aimer. - Céline xx…⁣ .⁣ @lorealhair @lorealskin @lorealmakeup #worthit #lorealparis #lorealfamily #proud #fiere #parcequejelevauxbien

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Pink.rs

#Selin Dion | Celine Dion

'