AKTUELNO

Ovo još niko nije primetio.

Dalila Dragojević odlučila je da se izoluje od svih zadrugara zajedno sa svojim suprugom Dejanom Dragojevićem, a često komentariše kako ne može da se istakne zbog učesnika koji su svojim pričama uspeli da privuku veliku pažnju javnosti.

Iako je ona jedina koja je u Belu kuću ušla sa svojom najvećom podrškom, suprugom, ni to je nije usrećilo, pa je tako iskoristila priliku da se danas rasplače i prizna svima da bi volela da napusti rijaliti.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je briznula u plač pred svima, a ona je ispričala kako je to navodno zbog Lepog Miće koji je promenio mesto za stolom, a što je njoj najteže palo budući da je on jedina osoba sa kojom ima iskren i otvoren odnos.

Kamere koje su usnimile Dalilu i njene reakcije dok plače jasno pokazuju da suze ne naviru u odnosu na dramu i netrpeljivost koju je stvorila među ukućanima, a njen suprug koji je verovatno pretpostavio da je u pitanju samo gluma, nije imao komentar.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je bilo evidentno je da Dejan nije bio potresen zbog svoje žene, već je Lepi Mića bio taj koji ju je tešio i ubedio da je ona ipak jedan od bitnijih faktora u Zadruzi 3.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Dalila Dragojević

'