AKTUELNO

Kejt se inače čvrsto drži pravila i propisa porodice, a ovoga puta se malo opustila i ne sluteći da će se podići ovolika prašina.

Iako važi za bolju i poslušniju kraljevski snajku, Kejt Midlton podigla je Britaniju na noge kada se pročulo da je krišom završila u jednom pabu sa još nekoliko mama dece s kojima njeni mališani idu u školu.

Naime, druženje je bilo organizovano kako bi se roditelji malo bolje upoznali, a vojvotkinja im se pridružila ušavši krišom, daleko od očiju tamošnjih medija, koji su se nadali da će je "upecati".

Foto: Tanjug/Arthur Edwards

Vlasnici ovog mesta nisu rekli ni reč jer su ranije već sarađivali s kraljevskom porodicom, te su tačno znali šta da rade i kako da se ponašaju. To su, inače, isti ljudi koji su radili dekoraciju i cvetne aranžmane za Harijevo venčanje.

Kejt se inače čvrsto drži pravila i propisa porodice, a ovoga puta se malo opustila i ne sluteći da će se podići ovolika prašina. Mnogi su na društvenim mrežama istakli da bi tako nešto pre očekivali od Megan, posebno sada, dok još nije potvrđeno da li je Kejt ponovo u drugom stanju ili ne.

Autor: Pink.rs

#Kejt Midlton

'