AKTUELNO

Njene reči izazvaće oprečne komentare!

Novosadska Barbika Nataša Bekvalac odlučila je da progovori o mnogim tabu temama, koje će zasigurno naići na burne rekacije, a jedna od njih svakako je legalizacija gej brakova.

Uvek ću se boriti za slobodu življenja, govora i osećanja. Uvek ću se zalagati za to da ljubav bude jezik kojim govorimo i da razumevanje bude glavni osećaj koji trebamo da imamo za sve ljude. Svako ima pravo da voli koga želi, a tuđi krevet, tanjir i tuđe dvorište nikada nisu bile sfere mog interesovanja. Na ljude gledam kao na ljudska bića i nikada nisam razumela zašto ova tema izaziva toliko negativnih emocija, a često i agresiju. To sam osetila onog dana kada sam na svom Instagramu objavila fotografije u društvu pripadnika LGBT populacije. Teško mogu da opišem rečima mržnju koja je zbog tih fotografija stigla do mene - kazala je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako mnogi spekulišu da li će Nataša Bekvalac stati na ludi kamen po četvrti put, ona tvrdi da se to sigurno neće dogoditi dok homoseksualci ne dobiju svoja prava u našoj zemlji.

Mogu to sa sigurnošću tvrdim - istakla je ona, pa se osvrnula na temu žena koje nemaju partnere.
Danas je sve više slobodnih, samostalnih, osvešćenih i hrabrih žena. Predivno je imati muškarca koji može da vas prati ili koga ste odabrale da pratite, ali one žene koje nemaju partnera ne treba da misle da njihov život zbog tog nema smisla. Za mene je to poražavajuće i takav stav me vraća vekovima unazad - kazala je vlasnica hita "Mala plava".

Autor: Pink.rs

#Nataša Bekvalac

'