AKTUELNO

On je uspeo da oduševi petočlani stručni žiri.

Prvi u grupi predstavio se Bojan Pavlović iz Kragujevca. On ima 17 godina i predstavio se pesmom Olivera Dragojevića ''Cesarica''.

Foto: TvPink Printscreen

- Bravo! Svetsko, a naše! Ono prošli put nije bila pesma za tebe. Sada si nas izuo iz cipela, ja ne znam kako ću posle da ih obujem - objasnila je Zorica.

- Pevaš - ubijaš! Drzak si i takav treba biti na estradi. Izabrao si dobru pesmu i ti si jedan moj favorit - dodala je Dara.

- Od ovog trenutka je za mene počela ova emisija. Mogu da ti dam kompliment da si otpevao pesmu bolje od Olivera Dragojevića - istakla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja Olivera strašno volim da slušam. Jedan je od retkih čiji CD imam u kolima. Pevačica je i izuzetno poštujem njega kao pevača. Ali Bojane, tako se bori na ovoj pozornici. Tako se stiče i popularnost i ime i prezime. Ti stvarno izuzetno pevaš - rekao je Šaban.

- Pozdrav za profesora koji sjajno radi sa tobom, svaka čast. Svaka čast i tebi na glasu i interpretaciji. Uvek nas iznenadiš i moram ti priznati da je to umetnost. Svaka čast i na tome - kazala je Dragana Mirković.

Posle njega, nastupio je Georgije Kovačević koji ima 21 godinu i dolazi iz Hrvatske. On se predstavio pesmom ''Sviraj buzuki'' koju izvode Sedmorica mladih.

- Svaka čast za pesmu - istakao je Milan Kalinić.

- Ti si počeo neubedljivo. Nije mi delovalo da će ovako da se završi, a završio si predivno. Kada si se raspevao, bilo je mnogo bolje. Na kraju mi je sve bilo milo oko srca - rekao je Šaban.

Foto: TvPink Printscreen

- Isto tako mislim. Na kraju si otpevao divno i izvukao si stvar. Divno - dodala je Dara.

- Bila sam oduševljena kada sam čula ovu interpretaciju i to muško peva - rekla je Zorica i pohvalila njegov nastup.

- U narodnoj muzici među mladim ljudima nemamo pevača kao tebe koji podseća na Legende i na neko tako drugačije pevanje. Meni se kod tebe to jako dopada. Tvoj glas i tvoj način pevanja bi nam trebao među novim zvezdama - oduševljena je bila Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

- Sve vreme sam sa tobom pevala. Sa pokojnim Mikijem Jevremovićem sam pevala drugu verziju ove pesme. Ova pesma je vrlo niska, ali otpevao si je fenomenalno - zaključila je Maja.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'