AKTUELNO

Od režisera serije “Zavet” stiže novo hit ostvarenje!

Posle brojnih turskih telenovela koje je publika pratila na TV Pink, uskoro će sa emitovanjem početi serija “Nemoguća ljubav”, jedna od najkontroverznijih turskih serija, koja je podelila tamošnju javnost zbog realnog prikaza svih brutalnih običaja koji su donekle i dalje prisutni u Turskoj. Serija se snimala u Mardinu, mestu gde je snimana i regionalno poznata serija “Sila”, koja se emitovala na ružičastoj televiziji.

Foto: Promo

Radnja serije prati Rejan, prelepu unuku porodice Sadoglu, jedne od najmoćnihih porodica u Midijatu, gradu u turskoj provinciji Mardin. Iako su njen otac Hazar i stric Džihan veoma važne figure u Rejaninom životu, prava glava porodice je deda Nasuh, koji ju je oduvek maltretirao i više je vodio računa o njenoj rođaki Jaren.

Foto: Promo

Jednog dana, dok je jahala konja, Rejan naleće na automobil, nakon čega pada s konja, koji se uplašio. Iz auta izlazi Miran, koji joj pomaže, a Rejan se zaljubljuje istog trenutka. Ona ne sluti da je Miran došao u Midijat u želji da se osveti – Rejanina porodica je kriva za smrt njegovih roditelja i uz bakinu podršku, smislio je pakleni plan. Želi da oženi Rejan, na šta njena porodica pristaje, ali neočekivano, Miran će se zaljubiti u lepu naslednicu porodice Sadoglu.

Foto: Promo

Da li će to promeniti njegove planove, i šta će se dogoditi kada njegova tajna bude otkrivena, saznaćete kada serija “Nemoguća ljubav” počne sa emitovanjem na TV Pink!

Glavne uloge, Mirana i Rejan, poverene su mladim, ali sve popularnijim glumcima Akinu Akonozi i Ebru Šahin. Serhat Tutumler tumači Rejaninog oca Hazara, Ilaj Erkok igra Jaren, a Madžid Sonkan igra ulogu Nazuha. U seriji ćete videti i jedno poznato lice – Ahmeta Tansua Tašanlara, koji je igrao Arda u seriji “Ljubav i novac” koja se emitovala na TV Pink 2017. godine.

Foto: Promo

Scenario za seriju “Nemoguća ljubav” potpisuju Eda Tezčan i Feraje Šahin, dvojac koji pisao scenario za seriju “Ponovo zaljubljeni” koja se takođe emitovala na TV Pink. Za režiju su zaduženi Džem Karči i Benal Tairi, reditelj serije “Zavet” koja je bila izuzetno popularna u Srbiji kada se emitovala na ružičastoj televiziji.

Sasvim je sigurno da će ova visokobudžetna turska telenovela oduševiti publiku u Srbiji, koja će seriju “Nemoguća ljubav” gledati uskoro na najgledanijoj komercijalnoj televiziji, TV Pink.

Autor: M.Đ.

#Nemoguća ljubav

#RTV Pink

#Televizija Pink

#serija

'