AKTUELNO

Nova drama turske produkcije dočarava strahove i iskušenja čoveka koji će morati da bira između svoje dve porodice.

Televizija Pink rešila je da obraduje svoju vernu publiku novom hit-serijom koja dolazi iz Turske, pa će uzbudljivu priču o čoveku koji se zbog odluka i poteza iz prošlosti našao između svoja dva sina, dve ćerke i dve žene u seriji "Porodica mog oca", a koji će milionski auditorijum pratiti bez daha!

Foto: Printscreen Youtube

Dvostruki život oca razotkriće samo jedan njegov pogrešan korak, a on će, rastrgan između dve porodice, morati da prizna istinu, s obzirom na to da život jednog sina zavisi od odluke drugog.

Požrtvovanost, odanost, i ljubav najdominantnija su pitanja sa kojima se kroz život bori glavni junak Kemal, a do kakvih će sve neverovatnih zapleta doći ostaje da vidimo u seriji "Porodica mog oca".

Foto: Printscreen Youtube

Inače, Kemalu Ipekčkom gotovo svi bi pozavideli na životu koji vodi sa svojom ženom Suzan i decom Čiček i Mertom, koji su mu centar sveta. Međutim, nakon incidenta u kojem će glavni akter biti Merta dolazi do otkrića da Kemal ima još jednu porodicu za koju niko ne zna. Reč je o njegovoj mladanačkoj ljubavi Nilgun i blizancima Kaderu i Hasretu, a budući da je istina posle više godina isplivala na videlo, Kemal će morati da se suoči sa nizom problema kako bi zaštitio nikad prežaljenu ljubav i svoju decu.

Foto: Printscreen Youtube

Autor:Pink.rs

#Porodica

#Televizija Pink

#Turska

'