AKTUELNO

Nažalost, mog druga i brata više nema iako još uvek to ne mogu da shvatim - rekao je Strahinja.

Mladi pevač Strahinja Živanović svoj nastup u emisiji "Pinkove zvezde", koja na kanalu Televizije Pink ove subote, posvetio svom preminulom drugu Branislavu Đorđeviću. Strahinju i njegove prijatelje potresla je vest da je Branislav preminuo juče oko podneva.

Foto: Facebook

Ovaj takmičar "Pinkovih zvezda" je za Pink.rs otkrio da je preminulog druga smatrao članom porodice budući da su se družili od ranog detinjstva i živeli u istoj zgradi.

Dani detinjstva bili su bezbrižni i sa našom drugaricom Jovanom provodili smo dane igrajući se napolju, u kuću smo ulazili samo da bismo prespavali... Druga ću pamtiti po pozitivnoj energiji i po borbenom duhu, nisam sreo osobu koja je imala više volje za životom, sećam se dana kada smo ispred naše zgrade sekli kožu na rukama kako bi smo ukrstili krv i postali braća. Imao je fantastične ideje kako da provedemo dan napolju. I zaista nikada ga u životu nisam video da plače, bio je srećno dete, njegova porodica je bila njegov stub i ogroman vetar u leđa. Priuštili su mu sve što je poželeo... Ali nažalost mog druga i brata više nema iako još uvek to ne mogu da shvatim. Rezultati obdukcije još uvek nisu poznati, jednostavno sada nam nije jasan uzrok njegove naprasne smrti. Imao je svega 18 godina kada ga je smrt omela u ispunjenju njegovih planova i snova za budućnost - rekao je Strahinja Živanović za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Strahinja Živanović je svoj nasup posvetio preminulom Branislavu Đorđeviću, a njegov nastup možete gledati u najnovijoj epizodi "Pinkovih zvezda" koja je na Televiziji Pink u subotu od 21 sat.

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezde

#Strahinja Živanović

#Takmičenje

'