AKTUELNO

Zgodni i markantni glumac bio je jedan od najpoželjnijih muškaraca u to vreme, a i danas važi za takvog.

Mnoge latinoameričke serije zavoleli smo krajem devedesetih godina, kada su posle velikog uspeha "Kasandre" nastavile na naše prostore das stižu serije sa izuzetno zanimljivim pričama i preokretima koji se pamte.

Foto: YouTube screenshot

Jedna od takvih serija je i "Ljovisna", koja je emitovana odmah posle priče o beloj ciganki koja je odrasla u cirkusu.

Foto: YouTube screenshot

Gledaoci su u njoj zavoleli samu Ljovisnu, njenu ljubav Orinoka, ali i njegovog protivnika Hesusa Ferera, koji se neumorno udvarao lepoj crnki.

Foto: YouTube screenshot

Lik Hesusa Ferera tumačio je Pablo Martin, kojem je ovo bila prva telenovela u kojoj je glumio.

Zgodni i markantni glumac bio je jedan od najpoželjnijih muškaraca u to vreme, a i danas važi za takvog.

- Ljovisna je bila moja prva novela, gde sam imao jednu od glavnih uloga, i glumio uz profesionalce sa mnogo iskustva. Lik Hesusa je imao veliku težinu, ali presudila je moja neverovatna želja da ga dočaram na najbolji mogući način, i na sreću postigao sam veliki uspeh koji je označio početak nove etape u mom životu i profesionalnoj karijeri - izjavio je on pre nekoliko godina.

Iako je glumio negativca, žene koje su gledale seriju nisu mogle da mu odole.

On je poznat kao osoba koja drži do svog izgleda, ali tvrdi da sport voli sam po sebi i da se ne bavi njim radi dobrog izgleda nego iz ljubavi, a rezultati višegodišnjeg bavljenja sportom više su nego vidljivi na njegovom telu.

Jednom prilikom on je izjavio i da bi se oženio plavokosom i plavookom Srpkinjom.

- Želim dom sa ženom i dvoje dece (može i troje, ne bunim se). Tako da, molim vas, ako postoji neka Srpkinja koja je dobra osoba, plave kose, sa plavim očima, inteligentna i obrazovana koja ovo čita, neka mi se javi - rekao je on u jednom intervjuu.

Autor: V. T.

#Ljovisna

#Pablo Martin

'