AKTUELNO

Okrenuo im leđa?

Već danima svetska javnost bruji o stvarima koje se dešavaju u životima Megan Markl i princa Harija. Kako navode strani mediji Hari je još prošle godine prekinuo kontakt sa svim dugogodišnjim prijateljima. Sada je otkriven i jedan od razloga koji se krije iza toga.

Foto: Tanjug

Naime, kako se navodi, pripadnici visokog staleža u jednom trenutku prestali su da zovu Megan i Harija na glamurozne događaje jer ona ne poštuje pravila na takvim večerama.

Foto: Tanjug AP/Matt Dunham

Kako propisi na ovim događajima nalažu, supružnici ne mogu da sede jedno pored drugog za stolom. Megan se toga nije pridržavala, već je uvek sedela pored svoje jače polovine. Ovo je, kako navode strani mediji, bio jedan od razloga zbog kojih se Hari udaljio od svojih dugogodišnjih prijatelja.

Foto: Tanjug AP/Dominic Lipinski

Nekoliko meseci pre nego što se rodio sin Arči, Hari je prekinuo svaki kontakt sa prijateljima, a ista situacija se navodno dešavala i početkom njegove svađe s bratom, princom Vilijamom. On mu je od početka govorio da previše žuri sa brakom, a priča se da je na ovu Harijevu odluku uticala i Megan.

Autor: Pink.rs

#Megan Markl | Meghan Markle

'