AKTUELNO

U trećoj sezoni ''Pinkovih zvezda'' takmičari otkrivaju i svoja zanimanja.

Prva večeras u ''Pinkovim zvezdama'' predstavila se Kaja Mijatović iz Kraljeva. Ona ima 32 godine i stručnom žiriju predstavila se pesmom ''Ubile me oči zelene'' koju u originalu izvodi Zorica Brunclik.

- Ja ne znam šta se dešvala danas? Mico, ti si tako bila puna derta i ti si nas razglalila. Dugo nisam čula ovu pesmu i drago mi je da si je odabrala. Na nekom drugom mestu biće ''davanja'', žao mi je što ovde nemamo prilike da se ''raspilavimo'' kako valja - objasnila je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

- Kajo, vidi se se da voliš Zoricu Brunclik. Otpevala si sa dertom. Otpevala si sa mud*ma, stvarno. Po meni, ovo je tvoj najbolji nastup do sada - kazala je Dara.

- Moram da dođem sebi posle ovog Bubicinog komentara, o tim ekstremitetima. A ti, opevala si maestralno. Ne treba ništa ni dodati ni oduzeti - objasnio je Šaulić.

- Kaja peva do j...a. Večeras smo svi raspoloženi, izvinite, ovo je šou program i mi se izvinjavamo. Bilo je malo trilera, ali ti si to dobro izvela - dodala je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

- Ona je dikciski sve to lepo otpevala i nije mogla da dođe do trilera - objasnio je Šaban.

- Oduševljava me u ovom serijalu kandidati koji u svakom sledećem krugu sve lepše izgledaju i sve bolje pevaju. Ti si sada najbolje zvučala. Sve nas mnogo raduje taj tvoj napredak. To je ono što je fascinantno i što oduševljava - pohvalila je Dragana takmičarku.

Nakon Kaje, predstavila se Tanja Avramović iz Gornjeg Milanovca. Takmičarka ima 32 godien i otpevala je pesmu ''Žena starija'' koju u originalu peva Stoja.

- Svaka čast kako si otpevla. Jako dobro su izlazili trileri. Stvarno svaka čast - objasnila je Dara.

- Šta da kažem za Miru Škorić? Liči. Ista Mira Škorić. Kaja ubi, Tanja razbi, šta vam je? Vidi se da ste site i odmorne - oduševljen je bio Šaban.

Foto: TvPink Printscreen

- Ona je devojka koja savršeno kontroliše svog glas. Nisi pevala pesmu ni sa 50 posto svoje snage, ali ti si odlično vladala njom. Odlično pevaš i mudro si odabrala pesmu - istakla je Maja Nikolić.

- Jako mi je drago što večeras zvučiš ovako savršeno. opravdala si to što si u trećem krugu. Ti si fenomenalan pevač i bila bi odličan voditelj - kazala je Dragana i takmičarka je otkila da radi na radiju što je oduševilo sve članove žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Tanja je otkrila i da joj suprug drži radio na kom radi i da nikada ne peva na istom.

- Mora da je on ljubomoran - našalila se Maja.

- U prethodna dva kruga ja sam ti uvek nalazila manu. Večeras si izabrala pesmu koja tvom glasu leži i mene si fascinirala. Treća sreća - oduševljena je bila Zorica.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'