AKTUELNO

Jednog od najseksepilnijih glumaca ikada, supruga je htela da napusti. Evo kako ona izgleda.

Kada je prihvatio ponudu da glumi ljubavnika latino dive Dženifer Lopez u spotu za njen hit “I’m Into You”, kubanski glumac Vilijam Levi, zvezda meksičke sapunice “Pobeda ljubavi”, nije ni sanjao koliko će zbog toga zažaliti. Ni mesec dana nakon snimanja napustila ga je supruga, lepa glumica Elizabet Gutijerez, s kojom je dobio sina Kristofera Aleksandera i ćerku Keli Aleksandru.

Njihov razvod sigurno ima veze s činjenicom da su ga mediji proglasili jednim od krivaca za raspad braka njujorške latino dive Dženifer Lopez i pevača Marka Antonija, ali sasvim sigurno i zbog tužbe da je 19. jula 2010. u svojoj hotelskoj sobi u kalifornijskom gradu Glendejlu “kubanski Bred Pit”, kako ga zovu u Meksiku, seksualno napastvovao maloletnicu.

Međutim, posle svega, lepa Elizabeta se vratila Leviju. Njihova ljubav započeta je u jednoj TV seriji, a to je bila ljubav na prvi pogled. Ona je sa Vilijamom glumila i u Zamki, međutim nakon njegovog napuštanja serije odlazi i ona. Popularnost je stekla ulogom u telenoveli Drugo lice, a neko vreme je radila i kao model.

Danas se Elizabeta i Vilijam slažu odlično, prebrodili su sve prepreke, a ne libe se ni da jedno drugom javno, putem društvenih mreža izjavljuju ljubav.

Ovako izgleda zanosna glumica koja je osvojila srce najvećeg latino zavodnika:

Autor: M. K.

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez

#Vilijam Levi | William Levy

#glumac

#glumica

'