AKTUELNO

Najviše se boji korona virusa.

Singapurska blogerka Džejmi Čua jedna je od najbogatijih na svetu. Ona se pre nekoliko godina udala za Indonezijskog milionera Nurdiana, sa kojim ima ćerku Kalistu i sina Klevelenda.

Džejmi je odlučila da se 2011. godine razvede od svog supruga, a prema pisanju medija ona je dobila alimentaciju od 450.000 dolara mesečno. Blogerka ima najveći garderober od svih blogerki na svetu koji iznosi 700 metara kvadratnih i otvara se na otisak prsta.

Poseduje najveću kolekciju najskupljih "Hermes" torbi, kojih ima čak preko 200. Cena prosečne takve torbe je od 6.000 evra, pa sve do 300.000 u zavisnosti od kvaliteta kože. Interesantno je da je u njenom garderoberu najskuplja "Hermes" torba od himalajskog krokodila bele boje. Poseduje preko 300 pari cipela, a nisu joj strani ni limitari komadi luksuznih brendovi. Prosečan par njenih cipela košta 1.500 evra.

View this post on Instagram

☁️ Mind in the clouds.

A post shared by Jamie Chua 蔡欣颖 (@ec24m) on

Iako ima besprekornu figuru Čua nikada nije bila u teretani. Redovno se održava na tretmanima za zatezanje tela i lepotu, ali ne praktikuje znojenje u zatvorenom prostoru, poput teretane.

Kako bi uvek izgledala savršeno, blogerka na tretmane lica i tela potroši 14.000 dolara nedeljno. "Volim da koristim kozmetiku na prirodnoj bazi", rekla je u jednom intervju blogerka.

Iako deluje da sve koristi skupo, Džejmi je svoje pratioce razuverila. Jedna od najeftnijih stvari je njena olovka za obrve koja košta svega jedan i po dolar.

Ona je pre nekoliko nedelja kupila kućnog ljubimca Mava. U pitanju je čivava tamnije boje, a odmah joj je za poklon uzela "Louis Vuitton" ogrlicu.

Njeno bogatstvo se procenjuje na između 40 i 80 miliona dolara, a trenutno je u srećnoj vezi i najviše se boji rasprostranjenosti korona virusa.

View this post on Instagram

Friday night date. @terrorkks

A post shared by Jamie Chua 蔡欣颖 (@ec24m) on

Autor: Pink.rs

#Blogerka

#Džejmi Čua

'