AKTUELNO

Devojke u Turskoj ne mogu da mu odole, a nećete moći ni vi.

Popularna serija koja je osvojila srca gledalaca u Turskoj "Porodica mog oca" počinje da se emituje ovog ponedeljka na televiziji Pink, a ni gledaoci u Srbiji neće moći da joj odole.

Složena priča, turske lepotice i glumac koji može da parira čak i Buraku Ozčivitu, popularnom Bali-begu, samo su neki od razloga zbog kojih će vas ova serija osvojiti.

Foto: TV Pink Printscreen

Neobična priča i situacije u koje upadaju glavni akteri serije odmah su zainteresovali sve. Kao poznati poslovni čovek, Kemal Ipekči živi život na kom bi mu svi pozavideli, sa svojom suprugom Suzan i decom Mertom i Čiček, ali posle incident koji zadesi njegovog sina Merta sve se menja. On tada mora da otkrije da ima još jednu porodicu, jer jedino njegov drugi sin može da spasi život ovog sina.

O Džaneru Šehinu, koji u seriji tumači lik Kadira Kajalara, vanbračnog Kemalovog sina, već smo pisali, jer su za njim poludele tinejdžerke, ali i njegov drugi sin uživa u pažnju devojaka koje gledaju ovu seriju.

Merta, zbog čijeg se pada na planinarenju komplikuje cela priča i kojem Kadir treba da pomogne, tumači Serdžan Badur.

On je u Turskoj stekao neverovatnu popularnost posle uloge u ovoj seriji, što ni sam nije očekivao.

Ovaj temperamenti mladić živi veoma aktivnim životom, voli putovanja, a glumi i u pozorištu u koje zbog njega svraća sve veći broj devojaka.

Na Instagramu obožavateljke ne prestaju da mu se udvaraju, pa prilikom svake objave dobije mnogo ponuda za vezu od njih.

Budite u ponedeljak uz televiziju Pink i ne propustite seriju "Porodica mog oca", u koju ćete se, kao i Merta, sasvim sigurno, zaljubiti.

Autor: V. T.

#Porodica mog oca

#glumac

#serija

'