AKTUELNO

Nije mu bilo svejedno!

"Da li si ti ovde došla ovde da se boriš protiv Gagija ili ti je najveći problem Markom"? - glasilo je pitanje koje je u "Igri istine" Ivana Šopić postavila Anabela Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Istina je da sam ja ušla zbog sebe, jer sam tri sezone okarakterisana kao veliko zlo, meni nije ništa bilo dozvoljeno da radim, uzimano mi je za zlo. Najviše me je pogodio razgovor iz izolacije kada je Marko rekao Luni da treba da se trzne, a ona je odgovarala mimikom. To je zabolelo sve ljude, koji znaju šta smo sve prošle, kada je došlo do toga da ona treba da mene isključi iz svog života. Sve to je počelo tako, ja sam se isplakala, bili su dani u pitanju. Konstantno sam primećivala da je Marko bio superioran u odnosu na njih dvoje. Mnogi su govorili da se Gagi namerno približava Marku, kako bi joj se dodvorio. Ja nisam zlopamtilo, ja sam jednostavno neko ko se daje milion posto, to nisu tri poteza, već tri godine pogrešnih poteza. Šta god se kaže protiv mene, Luna je ćutala, ona je mislila da ne treba da se meša. Od čestitke je napravljen haos, a njih dvojica su govorili kako sam mogla tako nešto da uradim - rekla je Anabela.
Nebitna je čestitka, desilo bi se nešto drugo, pa si ušla, čestitka je nebitna - govorila je Luna.
Ja sam sve godine trpela, jer sam patila za porodicom, koju nikada nisam imala. Moji su se razveli kada sam bila mala, meni je uvek neko nedostajao od njih dvoje, ali nikada se nisu svađali, ja sam želela da to moja ćerka ima. Rekla sam Gagiju da ne mora da mi plaća alimentaciju, ali da mi ne otežava. Jeste mene "Fanki G" napravio, ali me nije održao. Svaki put kada me je pozvao, struja, ovo-ono, uvek sam mu izlazila u susret. Na kraju ja dođem u situaciju da slušam kako ja trošim Lunine pare, da vodim njenu karijeru, pritom, on sluša Markove i Lune svađe, pritom njemu je u porodici to bila svetinja. Moji roditelji nisu bili tu da me štite, pola toga nisu ni znali. Onda ja dolazim u situaciju da ja budem loša u svakoj situaciji, a bila sam Gagiju tu kada je bio gotovo na samrti. Našli smo ga pretučenog u stanu, sa sepsom na licu, u trenutku kada smo krenuli dalje, mi smo bili tu. Dolazi u situaciju da se prikloni ljudima koje slabo zna, a olajava nas, koji smo bili tu za njega. To je u meni stvaralo bes, a taj bes se pretvorio u otrov - objašnjavala je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakve veze imaju fanovi sa time? - pitao je Miljković
To su fanovi koji nas nisu voleli, on (Gagi) im je dao legitimitet - dodala je Luna.
Luna mi je najbitnija, sve ću da prihvatim zbog nje. Ne znam šta će se desiti među svima nama, jedino što mogu ad kažem je da ja nisam zlopamtilo - istakla je pevačica.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'