AKTUELNO

Pevačica je želela samo najbolje, te nije žalila para kada je došlo vreme da se porodi.

Kao što je krila trudnoću do osmog meseca, popularna pevačica uspela je da od sedme silE čak tri dana sakrije da se porodila.

Šeril Kol je 22. marta na svet donela sina, koji je i njoj, ali i njenom deset godina mlađem partneru, Lijamu Pejnu, prvo dete.

Tridesettrogodišnja pevačica se porodila u privatnoj klinici u kensingtonškom krilu privatne bolnice "Chelsea and Westminster hospital".

Foto: Printscreen

Bolnica ima 16 luksuznih apartmana, sa kupatilom, televizorom, frižiderom i nezaobilaznim internetom.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Porođaj košta čak 7.000 dolara, dok poseban "platinasti paket" košta neverovatnih 11.500 dolara.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Klinika za doručak nudi i dimljenog lososa, kao i 100 dolara vredan šampanjac.

Foto: Printscreen

Upravo u ovom luksuzu se porodila Šeril, a za ovu radosnu vest mediji ne bi saznali bar još neko vreme, da pevačica nije to objavila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

- U sredu, 22. marta, Lijam i ja smo postali roditelji neverovatno lepog i zdravog sina, koji izgleda kao san. Iako i dalje nema ime, ukrao nam je srce. Svi smo se zaljubili u njega i presrećni smo zbog njegovog dolaska. Srećan Dan majki svim majkama širom sveta. Od danas, pa zauvek, ovaj dan ima posebno značenje za mene - napisla je Šeril uz fotografiju Lijama koji u naručju nosi sina.

Istu fotografiju podelio je i Pejn na svom profilu na ovoj društvenoj mreži, uz ništa manje emotivnu poruku.

- Moji bliski prijatelji i porodica znaju da retko kad ostanem bez reči... Vau! Presrećan sam zbog dolaska sina na svet, to je trenutak koji neću zaboraviti do kraja života i najdraže sećanje do sada. Osećam strahopoštovanje prema ovoj neverovatnoj majci i kako je podnela sve ovo, zaista mi je ostvarila snove. Osećam se blagosloveno. Srećan Dan majki svima - napisao je Lijam.

Par se upoznao 2009. godine, kada se Lijam pojavio na audiciji šou programa "X Faktor", u kom je Šeril bila sudija.

Međutim, par je počeo da se zabavlja tek početkom prošle godine, dok je pevačica bila u procesu razvoda od Francuza Žan-Bernarda Fernandez-Versinija.

Autor: M. Đ.

#Lijam Pejn

#Porođaj

#pevačica

#Šeril Kol

'