AKTUELNO

On je imao teško detinjstvo, a tragedije ga nisu zaobišle ni kasnije.

Glumac, koji je rođen u Irskoj, imao je prilično teško detinjstvo. Pirsa Brosnana otac je napustio ubrzo nakon njegovog rođenja, a njegova majka zaposlila se u Londonu.

Porodične tragedije koje su zadesile Pirsa Brosnana drastično su promenile njegov pogled na život. Njegova prva supruga Kasandra preminula je 1991. od raka jajnika, a 22 godine kasnije, 2013. godine od iste je bolesti umrla je i njegova ćerka Šarlota. Sada je glumac progovorio o tim tragedijama i priznao da na stvari ne gleda baš uvek pozitivno.

Za mene čaša nije uvijek napola puna. S vremena na vrijeme u meni se pojavi taj irski, melankolični crni pas - rekao je Brosnan.

Brosnan s pokojnom suprugom ima i sina Šona koji je takođe glumac, a nakon njene smrti usvojio je dvoje dece - Šarlot, koja je preminula 2013. godine i Kristofera. Sa sadašnjom suprugom Kili Šej Smit ima dva sina - Dilana i Paris. Glumac, koji je rođen u Irskoj, imao je i prilično teško detinjstvo.

Otac je napustio porodicu ubrzo nakon njegovog rođenja, a njegova majka otišla je raditi u London. Bivši Džejms Bond tehnički je bio siroče koje je prvo živelo sa rođacima, a kasnije u internatu.

Pink.rs

#Pirs Brosnan

#glumac

#supruga

'