AKTUELNO

Ovaj spoj mnogi ne mogu ni da zamisle.

Pre 10 godina, glumac Rajan Rejnolds i njegova koleginica Skarlet Johanson bili su u braku, te ovaj spoj mnogi ne mogu ni da zamisle. Njih dvoje su započeli vezu davne 2007. godine da bi već 2008. godine krunisali svoju ljubav.

Rajan i Skarlet su se razišli 2010. godine, a njihov brak, razvod i zajednički život još uvek je misterija. U jednom intervjuu Skarlet je izbegavajući da govori o svom suprugu nagovestila da je konkurencija napravila jaz među poznatim glumcima.

- Teško je biti sa drugim glumcem. Mora da postoji razumevanje oko toga kako ćete provoditi zajedničko vreme, posebno kada se dvoje ljudi sa uspešnim karijerama. Ili kada je jedna osoba uspešnija od druge, to može da bude pravi izazov jer nastaje takmičenje - izjavila je tada Skarlet aludirajući na svoj brak.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss/InvisionAP

Skarlet je iste godine otkrila da je loš period u Rajanovoj karijeri odgovoran za njihov razvod, dodavši:

- Brak zahteva dosta posla. Potreban ti je čovek koji ne samo da je samouveren u svoju ljubav, već ima samouverenje i u području svoje karijere.

Pored toga što su bili u različitim stadijumima svoje karijre, Skarlet je u periodu kada se zarekla na večnu ljubav Rajanu Rejnoldsu imala samo 23 godine dok je on imao 32. Mlada glumica je priznala da tada nije znala šta želi u životu i da nije bila spremna da se veže i posveti nekogme, što se verovatno odrazilo i na njen odnos sa slavnim glumcem.

Foto: Tanjug/Evan Agostini

Bliski izvori su u to vreme otkrili da su Rajan Rejnolds i Skarlet Johanson započeli svoju ljubav povrdivši pravilo da se suprotnosti privlače. Sudeći po njihovim karakterima i osobinama, Skarlet i Rajan su zaista bili savršene suprotnosti. Međutim, problem je nastao kada je nestao početni žar, dokazavši da je za dobar brak ipak potrebno i malo sličnosti. Njihov prijatelj je otkrio da je detalj sa snimanja filma "Prosidba" sa Sandrom Bulok, kazavši da je u jednom trenutku Skarlet uletela u Rajanovu sobu urlajući na njega i ludeći.

Kada je Rajan radio na filmu Green Lantern, hemija između njega i njegove tadašnje partnerke Blejk Lajvli bila je očigledna. Zvanično, Rajan i Skarlet su tada još uvek bili u braku, mada postoje spekulacije da su Rajan i Blejk vezu započeli na setu.Poznati glumac je jednom prilikom demantovao ove vesti, otkrivši da je sa sadašnjom suprugom u to vreme bio toliko dobar prijatelj da je Blejk pokušala da mu ugovori dejt sa nekim drugim.

Autor: M.K.

#Rajan Rejnols

#Skarlet Johanson