AKTUELNO

Ni 20 godina posle pogibije princeze Dajane, bol koju osećaju njeni sinovi ne jenjava.

Samo nekoliko dana nakon što je britanski princ Hari javno progovorio o tome kako se nosio sa smrću majke, princ Villijam priznao je da i danas osjeća posledice šoka uzrokovane tom tragedijom.

- Šok je bio strašan i dvadeset godina nakon majčine smrti još je prisutan - rekao je Vilijam dokumentarnom filmu i dodao:

Ljudi misle da šok ne može toliko trajati, ali traje. To je toliko moćan i snažan trenutak u životu koji te nikad ne napusti. Samo naučiš da se nosiš sa tim - rekao je Vilijam u razgovoru sa Ren Burk.

Foto: Wikipedia

Hari, Vilijam i njegova supruga Kejt vode kampanju za mentalno zdravlje 'Heads Together', a upravo ta kampanja pokrovitelj je ovogodišnjega Londonskog maratona koji se održava ovog vikenda.

Pre nekoliko dana Vilijamov mlađi brat, princ Hari, u velikom intervjuu za Dejli Telegraf otkrio je da dugo nije uspevao da se suoči sa majčinom smrću, kao i da je nakon mnogo vremena potražio pomoć psihijatra.

Foto: Tanjug

Dajana, princeza od  Velsa, poginula je u automobilskoj nesreći u Parizu 1997. dok su je lovili paparaci. Vilijam je tada imao 15, a Hari 12 godina.

Pink.rs

#Princ Vilijam | Prince William | Duke of Cambridge

#Princeza Dajana

#Smrt

'