AKTUELNO

Odavno je preboleo.

Pevač Branislav Bane Mojićević okončao je brak sa svojom, sada već bivšom suprugom Milicom, sa kojom ima dvoje dece. Sina Radoša od 7 godina i ćerku Mašu koja ima 5 godina. On je izjavio kako je do razvoda došlo pre dve nedelje i da im je sada lakše nakon svega.

Podsetimo, o njihovom razvodu se mesecima unazad spekuliše, pojavljivale su se informacije kako su u lošim odnosima, te da se on iselio iz zajedničkog stana. Tada je to demantovao, ali je sada pevač konačno progovorio o njihovom odnosu.

Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji. Jednostavno smo se udaljili. Svako je živeo za sebe... Pre godinu i po dana smo se razdvojili i živeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspeli, a u isto vreme i šansu da se nešto promeni. Međutim, za to vreme smo još više shvatili da nam je oboma tako bolje i definitivno se dogovorili da se i papirološki raziđemo - kaže Bane.

Ono što je bitno, jeste da je porodica maksimalno uz njega, i da su mu podrška u svakom smislu. Izjavio je da su oni srećni, ako je on srećan, i da im je to važnije od bilo čega.

Nisam se ženio da bih se razvodio. Osećam se poraženim što nisam uspeo u nameri da sačuvam tu zajednicu, ali kad s partnerom više ne osećate ono što ste osećali, onda nije u redu da živite život u kojem ni jedno od vas dvoje nije ispunjeno. Nije bilo preljube, nije bilo skandala. Jednostavno smo se udaljili, zaćutali... Izgubili smo nit. Dobili smo decu, ali smo izgubili nas. Kao da je to i bila naša misija, da izrodimo decu i raziđemo se - dodao je Bane.

Foto: Instagram.com/mojicevic.bane

Na pitanja o tome, da li je nakon svega spreman za novu ljubav, i neki novi početak, pevač je rekao kako je preboleo razvod, ali i bivšu suprugu, rekao da za sada to nema u planu i da nije spreman na takav korak.

U potpunosti sam je preboleo, odavno. Toliko mi je daleka da nekad osećam kao da nikada nisam ni bio sa njom. Kao da smo oboje odrasli, sazreli... Znam da će Milica zavoleti drugog muškarca i nemam problem sa tim. Takođe i ja, ali kada budem spreman - kaže Bane u intimnoj ispovesti.

Autor: Pink.rs

#Branislav Bane Mojićević