AKTUELNO

Nakon što je peta grupa završila sa nastupom, žiri se opustio.

Nikola Anđelković ima 20 godina i dolazi iz Kruševca. On se predstavio stručnom žiriju ''Pinkovih zvezda'' pesmom Hari Mata Harija ''Lejla''.

- Pojela ga je trema i zato si bio tanak u visinama i falširao si. Ali svaka čast za odabir pesme. Kao da te ščepao neko, tako si falširao. Bio si malo bolji od Uroša - istakla je Maja Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

- Nikola, ja tebi ne zameram ti što je bilo nečistog pevanja jer ti je matrica bila tri puta jače. Ova pesma je predivna, ali ti imaš tanan glasić, a matica ubi. Ja sam se koncentrisao da čujem tebe, ali nisam mogao. Ali s obzirom na prošlu situaciju, mnogo si bolje otpevao. Vidim da se zentaš, ali nema potrebe - objasnio je Šaban.

- Bilo je dosta grešaka i nečistih tonova, ali meni se sve to ipak dopalo. Neću da tražim dlaku u jajetu - kratka je bila Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

- Nikola, ti si mene iznenadio time što ti se boja neverovatno promeni u visinama. U prvom delu pesme ti si baš na svom terenu, a u refrenu kao da je utrčalo neko dete koje peva refren - kazala je Zorica Brunclik.

- Ja ću samo reći da se samo slažim sa svim ovim što je rečeno, da ne dužimo. Želim ti sve naj i srećno - poručila je Dragana.

Žiri je odlučio da u peti krug direktno dalje prođe Peca Petaković, dok su se Nikola i Uroš ponovo takmičili tako što su pevali uz orkestar. Takmičari su bili izuzetno loši i žiri je bio razočaran, ipak su na kraju odlučili da u sledeći krug dalje prođe Uroš Čačić.

Članovi žirija nakon toga zaigrali su kolo pored svojih crvenih stolica, a Draganu i Daru ponela je atmosfera, pa su se popele na binu i zaigrale sa Milanom Kalinićem.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'