AKTUELNO

Tuga!

Američka glumica i producentkinja Šenon Doerti (49), koja se proslavila ulogama Brende u seriji "Beverli Hils 90210" i ulogom Pru u seriji "Čari", već godinama se bori s teškom bolešću.

Ona je nedavno priznala da piše oproštajna pisma i snima video-snimke koje je posvetila svojoj porodici i prijateljima, a koje želi da im ostavi nakon njene smrti. Ona je dodala i da je pronašla pesmu koju želi da joj sviraju i pevaju na sahrani.

Foto: Tanjug AP/Danny Moloshok

Reč je o poznatoj pesmi “Tears in Heaven”, a sada je otkrila i da je odabrala odeću u kojoj želi da bude sahranjena.

– Znam u čemu želim da odem na drugi svet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim da budem lepa. Želim svima da ostanem u najboljem sećanju – započela je ona.

– Trudim se poslednjih nekoliko meseci da ispravim neke odnose, da se izvinim ljudima koje sam povredila – svesno ili nesvesno. Nastojim da živim punim plućima i da uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo – rekla je glumica.

– Bojim se, naravno da se bojim. Ne znam šta me čeka kada izdahnem i kuda će moja duša otići. I tužna sam, tužna jer neću moći još godinama da gledam svoje prijatelje, da se družim s njima, da ih ljubim i grlim. Ali, to je život. Morate prihvatiti sve što vam nosi – i dobro i loše – zaključila je Šenon Doerti.

Foto: Tanjug AP

Autor: N.V.

#Šenon Doerti