AKTUELNO

Osmogodišnja devojčica nije znala da ima toliko obožavalaca.

Glavna glumica serije "Elif" Isabela Damla Guvenilir posetila je juče osnovnu školu "Čengić Vila I" u Bosni i Hercegovini, gde se družila sa učenicima koji su bili presrećni što su je upoznali.

Ova osmogodišnja devojčica osvojila je region glumeći u seriji koja se emituje na televiziji Pink, najgledanijem emiteru u regionu

Damla, koja je rođena u Njujorku, učenicima je ispričala da je njena karijera počela kada je posetila Tursku, gde je njen talenat otkriven, a tvrdi i da joj nije teško da nauči tekst iz scenarija, ali da joj gluma oduzima mnogo vremena.

Foto: Facebook

- Bitno je naučiti tekst i mimiku tela, ostalo je lako - istakla je Damla.

Mala glumica naučila je i nekoliko reči na bosanskom jeziku: "Kako si? Dobro. Volim vas puno".

- Veoma lepo se osećam. Ovde sam videla mnogo prijatelja. Pevali su mi i pesmu. Srećna sam - ispričala je Damla, koja je malo iznenađenja brojem obožavalaca u ovoj zemlji.

Ova osmogodišnja glumica će se danas družiti s decom na Dečijem festivalu, koji će sutra biti održan u Zenici. Na hiljade dece u osnovnim školama u sedam kantona u BiH, koja u okviru projekta "Moj izbor je turski" uče turski jezik, imaće priliku da i ove godine uživaju u bogatom kulturno-zabavnom programu.

Autor: V. T.

#Bosna i Hercegovina

#Elif

#Isabella Damla Guvenilir

#glumica

'