AKTUELNO

Ja sam urgirao da ti izdaju prvi CD, niko nije hteo da ga izda jer si ti bila gola na njemu - odbrusio je harmonikaš pevačici.

Tokom komentarisanja prve grupe takmičara, došlo je do žestoke rasprave između Maje Nikolić, Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša. Naime, Zorica je najpre uvredila Maju kada joj je rekla da je ne smatra stručnjakom.

Amaterka kad dobije reč, ona će da priča, ispričajte se vi stručnjaci - rekla je vidno iznervirana Zorica, a onda je dobacila da je to nije bilo na Majin račun, budući da je ne smatra stručnom.

Foto: Printscreen

Nikolićeva nije ostala ravnodužna na ovaj komentar, pa je u svom stilu odgovorila.

Zorice, ja mislim da si u ovom žiriju samo ti stručna. Ja mislim da Zorica zaslužuje dužno poštovanje jer ona bira žiri, bira ko će da prođe u sledeći krug. Zato vas deco molim da pazite kada pevate ispred Zorice jer je ona jedina stručna. Čim je uspela muža da ubaci u žiri, Zorica je jedina stručna u žiriju. Hoću i ja muža u žiriju - rekla je Maja, a Kemiš se osetio prozvanim, pa je ušao u žestoku raspravu sa pevačicom.

Foto: TvPink Printscreen

On je podsetio Maju da su upravo on i Zorica zaslužni za objavljivanje njenih prvih albuma, budući da je tada on bio glavni i odgovorni muzički uredenik u kući za koju je ona izdavala.

Ja sam tamo direktor bio, bila si kod mene. Kako kažu, Zorica je tada harala i odlučivala. Ona ti je sve albume znači izdala, a ti tako Zorici, sram te bilo - odbrusio je Kemiš Maji, a Zorica se nadovezala:

Foto: Printscreen

Ako Miroljub želi da započne fajt od prvog kruga, ja ću sada početi da bacam ljubičaste bubice na Kemiša i postaću ljubičica.
Zašto bubice? Baci se ti cela na njega - dobacila je Zorica Maji, a Kemiš je Nikolićevu podsetio na to da niko nije želeo da joj izda album jer je bila gola.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam urgirao da ti izdaju prvi CD, niko nije hteo da ga izda jer si ti bila gola na njemu - rekao je Kemiš Maji, a ona se branila da joj harmonikaš nije potpisao prvi album.

- Ajde vas dvoje idite na kafu, pa se ispričajte, pustite nas da komentarišemo kandidate - poručila je Zorica u jednom trenutku Maji i Kemišu i dodala:

Foto: Printscreen

Majo, s mene sjaši, a Kemiša jaši - odbrusila je Zorica Maji, a onda je počela da komentariše kandidate iz prve grupe.

Odlukom stručnog žirija, u šesti krug takmičenja iz prve grupe direktno se plasirao Aldin Čergić, dok će se Ismail Delija u baražu boriti za prolazak u naredni krug takmičenja.

Foto: Printscreen

Autor: M. K.

#Maja Nikolić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Zorica Brunclik

'