AKTUELNO

Pevačica je opčinjena mladim Stanimirom.

Treći dvojac koji je večeras zapevao u "Pinkovim zvezdama" čine Uroš Čačić (18) iz Šapca I Stanimir Cakić (18) iz Velike Sejanice.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš je prvo pevao "Ja bez tebe ne mogu da živim" od Halida Bešlića, pa "Đavolicu" od Medenog Meseca, dok je Stanimir otpevao "Anđeliju" od Milančeta Radosavljevića, a onda i "Ustala je majka rano" od istog pevača.

Foto: TV Pink Printscreen

- Moram da kažem da me je ovaj dečko Stanimir toliko pomerio večeras svojom emocijom, glasom, stasom, da mi je ispao telefon. Evo, pokvario se. To mi je 1.000 evra minus. Kao da sam njemu dala. Dečko, svaka ti čast, ti si desetka, ti si jedan od favorita. Što se tiče Uroša, promukao je i nije mi se svidela ni prva ni druga pesma - odmah je morala da kaže Dara.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica je malo iskritikovala Uroša, ali mu je ipak rekla da se "najbolje ljulja na estradi".

- Stanimire, sine, bila sam se naježila, ti si to tako sašio, dodao si još dva kilograma na ono što je milanče otpevao. Svaka ti čast, sine - bila je kratka Zorica.

- Uroše, ti meni deluješ kao da si slučajno svratio, ništa te ne interesuje. Muzika je nešto što mora da se iskaže i pokaže. Imaš odličan glas i u prvoj pesmi jeste bilo falša, ali je tvoja interpretacija u vizuelnom smislu uticala na nas - objasnio je Kemiš, dok za drugog takmičara nije imao dovoljno dobar komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

- Uroše, ti si dobar pevač, ali tebe ubi to neiskustvo. Samo to. Znaš ti da pevaš, svi mi to čujemo, ali neiskustvo i trema, a ni odabir pesama ti nije bio pravi. Znam ja da ti fino umeš da pevaš. Ali ponekad se prevari čovek i ni kriv ni dužan nadrlja. Ali, na tvoju žalost, došao si sa Stanimirom koji razvaljuje, Stanimir ubi Boga - prokomentarisao je Šaban.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja bih da se mi kao žiri malo probudimo, pa da mi zapevamo nešto. Uroše, i prošli put sam ti rekla da pevaš demotivisano i to ni sad nije bilo dobro. U petom krugu izaberete pesme koje nisu za takmičenje, dok je on dobre izabrao - rekla je Maja i iznenadila Kemiša kad je otkrila da peva na veseljima i svadbama, pa ju je Šaban pohvalio zbog toga kako peva narodnjake, a onda joj je Milan Kalinić tražio da otpeva dečiju pesmicu "ima jedna pećina stroga", čega se Maja rado prihvatila.

Na kraju je uspedilo glasanje, posle kog je Milan otkrio da je žiri jednoglasno odlučio da direktno dalje prođe Stanimir, dok će Uroš pevati još jednom u baražu.

Autor: V. T.

#Dara Bubamara

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Stanimir Cakić

#Zorica Brunclik

#pevačica

#Šaban Šaulić

'