AKTUELNO

Kraljevska porodica se još nije oglasila po ovom pitanju!

Princ Vilijam (38) navodno boluje od teške bolesti koja mu je dijagnostikovana nakon što se testirao na koronavirus, piše magazin „National Enquirer”. Doktori su, prema tvrdnjama ovog američkog tabloida, ustanovili da boluje od retke vrste raka u uznapredovalom stadijumu, koji se širi njegovim telom već tri godine.

Foto: Tanjug AP/Aaron Chown

Anonimni izvor sa dvora kaže da je princ Čarls teško podneo ove vesti, ali da je navodno cela kraljevska porodica odlučila da se ne oglašava na ovu temu. Oni to, prema njegovim rečima, žele da sakriju baš kao što su mesecima krili da je princ Vilijam u martu bolovao od koronavirusa.

Vest da drugi u redu za britansku krunu boluje od retke vrste kancera koji će teško biti izlečiti jer nije na vreme otkriven potresla je celu porodicu, a najviše Vilijamovu suprugu Kejt Midlton (38) i njihovu decu, Džordža (7), Šarlot (7) i Luia (2).

Kejt se, kako navodi pomenuti medij, potpuno slomila, pa zbog toga nije izlazila pet dana iz kuće, dok je Vilijam uverava da će sve biti u redu i da će uspeti da pobedi bolest uz najbolje doktore. Ni princ Vilijam niti bilo koji drugi član kraljevske porodice nije potvrdio ovu priču.

Foto: Tanjug AP/Joe Giddens

Autor: N.V.

#Princ Vilijam | Prince William | Duke of Cambridge