AKTUELNO

Ovo od nje nisu očekivali!

Najpoznatija starleta na svetu, Kim Kardašijan (40) pokazala je novogodišnju jelku u svojoj luksuznoj vili, a komentarima koji se nižu, ona se sigurno nije nadala. Naime, Kardašijanka je na svom Instagram profilu u krupnom kadru pokazala jelku, međutim, nekima se prizor dopao, dok se pojedinima njena jelka nimalo ne sviđa.

Ona ima ogromnu jelku do plafona koja je cela pokrivena belim lampionima, a njeni partoci zamerili su joj što poput drugih poznatih ličnosti nije bila kretivnija, jer njena jelka nema ukrase niti neke posebne detalje.

Kao što je poznato, Kim je među onim zvezdama koje su okitile i svoje dvorište, a razlika između jelki napolju i u vili Kardašijanke, baš se i ne primećuje.

Foto: Instagram.com

Kim i njen suprug Kanje Vest su dekorisali dvorište svoje vile od 60 miliona dolara u Kalabasasu sa belim svetlima koja su postavili po drveću na imanju.

Zbog manjka raznovrsnih ukrasa, mnogi komentarišu da je Kimina jelka izgleda "siromašno", te da je starleta mogla ukrastiti igračkama, a možda čak i porodičnim fotografijama kako bi lepše izgledala.

Autor: M.K.

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian